Skip to main content

Undervisningstilbud i bydelene

I tillegg til tilbudene under, tilbyr vi også noe musikkundervisning på skoler rundt om i kommunens bydeler. Dette kan variere noe fra år til år, så vi anbefaler å sende oss en epost.

Balansekunst håndstående teknikk

Undervisning i håndstående vil inneholde øvelser for å beskytte og stabilisere håndledd og skuldre, og vi vil jobbe med håndstående-spesifikk fleksibilitet. Dette kurset er ikke egnet for personer med null bevegelseserfaring, nylige armskader, kroniske håndleddsproblemer eller hjernerystelse i løpet av det siste året. Elever med tidligere erfaring med håndstående kan søke plass, så skreddersyr vi undervisningen til gjennomsnittlig ferdighetsnivå av de som er påmeldt.

Alder:
Fra 13+ og oppover

Sted: 
Kulta, Alfred Hansens veg 26

Tidspunkt:
Fredager: 17:00 - 18:30

Pris: 
Elever som går på andre sirkus- eller teatertilbud ved Kulturskolen betaler kun ensembleavgift. Går man kun på dette tilbudet betaler man vanlig elevbetaling.

Se egen oversikt over kulturskolens priser her. Merk at prisene som er oppgitt gjelder per år, og semesteravgiften vil derfor være halvparten av oppgitt beløp.
 
Elevbetaling vil først bli fakturert etter at eleven har fått tilbud om plass, og faktureres to ganger årlig, henholdsvis september og februar. Faktura sendes til den som i søknaden er registrert som betaler.
Meld på