Skip to main content

Undervisningstilbud i bydelene

I tillegg til tilbudene under, tilbyr vi også noe musikkundervisning på skoler rundt om i kommunens bydeler. Dette kan variere noe fra år til år, så vi anbefaler å sende oss en epost.

Nordøya Gitar

Gitar er et hendig instrument til allsidig bruk, enten du spiller for deg selv og dine nærmeste eller i rocke-band og ensembler. Gitaren passer inn i alle stilarter, enten du liker klassisk, blues, country, jazz eller rock og pop. Man kan spille både melodier, grep, riff, gitarsoloer, fingerspill, rytmer og mer. Kan du spille gitar vil du også kunne finne frem på ukulele, mandolin eller bass.
Vi tilbyr undervisning i grupper og en-til-en helt ned i 8-årsalderen. Eleven starter med nylonstrenger, og kan senere velge å fortsette med det eller begynne med el-gitar eller stålstreng-gitar, alt etter hvilken sjanger som måtte passe og interessere eleven.

Alder:
fra 8 år.

Samspilluker:
Elevene på vokal- og instrumentalopplæringen vil som del av sin undervisning ha 6 uker i skoleåret hvor undervisningsformen er samspilluker. Her stimuleres andre læringsmål som samspill, lytting og sosial samhandling. Undervisningen vil foregå på andre tidspunkt enn ordinært oppsatte timer.

Utstyr
Det er mulig å leie gitar i forskjellige størrelser på Kulturskolen inntil man bestemmer seg for å kjøpe instrument selv.

Undervisningssted
Hamna

For dette skoleåret:
På nåværende tidspunkt er det ikke mulig å få undervisning på tilbudet, men vi oppfordrer interesserte å søke elevplass da dette kan endre seg. Det er mulig å søke gitarundervisning på Kulturskolen.

Meld på