Skip to main content

Viktig informasjon om ledige plasser!

Her er ei liste over de fagene vi vanligvis har ledige plasser på. Vi prøver  å holde denne lista så oppdatert som mulig, men man kan ikke gå ut fra at den er 100% korrekt til en hver tid. Den er mer ment som en pekepinn på hvor det er ingen, eller korte ventelister.

NB! 
Vi gjør oppmerksom på at på enkelte fag som er delt inn i aldersbestemte grupper kan det være fullt på noen årstrinn mens andre har ledige plasser. Det gjelder f.eks ballett, barnedans og enkelte sirkusgrupper.

Ballett

Vi kan tilby ballettklasser til elever i alle aldre og ferdigheter. Noen klasser følger The Royal Academy of Dance Grads system hvor det er mulig å ta en frivillig eksamen på hvert nivå.
Vi har også egne fordypningsprogram (RAD vocationals) for elever med spesielle forutsetninger for klassisk ballett. Intermediate Foundation til Advanced 2 nivå.

Elever på grad 1 er ca. 8 år, 3. trinn i grunnskolen. Dette tilbudet er for nybegynnere eller elever som har gått Barnedans 7. På Barnedans-tilbudet som er fra 5-7 år, blir elevene introdusert for ballettstilen, og forberedes for videre ballett-trening fra grad 1.

Alder:
Grad 1 = fra 8 år.
Grad 2 = 9-10 år
Grad 3 = 10-11 år
Grad 4 = 11-12 år
Grad 5 = 12-13 år
Grad 5 = 13 år +
Grad 6, 7 og 8 = 13 år +
RAD vocationals 12 år +++
Dersom du er usikker på hvilken grad du skal søke på, kan du sende en epost til sally.parkinson@tromso.kommune.no 

Undervisningssted:
Krognessvegen 33

Forestillinger:
Elvene på ballett deltar bl.a på vår store ballett-forestilling i Kulturhuset før jul.Velg

Meld på