Skip to the content

Musikktilbud

Kulturmiks, 4-7 år

Undervisningen på Kulturmiks er delt opp i 3 perioder på 11 uker i løpet av et skoleår. Elevene rullerer mellom fagområdene dans, musikk og teater (er innom alle tre i løpet av et skoleår). Det er en lekbasert og pedagogisk tilnærming til fagområdene. Undervisningen er stasjons- og temabasert. På hvert fagområde er det en faglærer som har ansvaret for utarbeiding av undervisningsopplegg i henhold til ramme- og fagplaner. Hver gruppe har en gruppelærer som har hovedansvaret for oppfølging av elever og samarbeid mellom hjem-kulturskole. På undervisningen er det altså et tolærersystem.

Det er viktig med åpen dialog mellom foresatte og lærere. Et av målene er at elevene skal kunne være inne på undervisningen sammen med de andre på gruppa og lærerne, mens de foresatte venter utenfor undervisningsrommet. Foresatte som er med inn på undervisningsrommet skal være aktivt deltakende i undervisningen. I tillegg ønsker vi å skape en arena for vennskap, glede, lek og gi elevene den første smakebiten av det hvert fagområde kan by på.


Om Kulturmiks MINI
Alder
Elever som er født i 2016 kan søke om plass i 2020

Undervisningstid
Mandager eller tirsdager 16.45-17.30

Samspill på Kulturskolen
MINI-elevene er ikke med på samspill utenfor Kulturmiks dette første undervisningsåret, men kan samarbeide på tvers av fagområder innenfor samme aldersgruppe. De kan også få besøk av eldre elever og/eller profesjonelle utøver i løpet av skoleåret.


Om Kulturmiks MIDI
Alder
Elever som er født i 2015 kan søke om plass i 2020

Undervisningstid
Mandager eller tirsdager 17.45-18.30

Samspill på Kulturskolen
MIDI-elevene er ikke med på samspill utenfor Kulturmiks dette undervisningsåret, men kan samarbeide på tvers av fagområder innenfor samme aldersgruppe, samarbeide med andre fag innenfor eldre eller yngre aldersgruppe. De kan også få besøk av eldre elever og/eller profesjonelle utøver i løpet av skoleåret.


Om Kulturmiks MAXI
Alder
Elever som er født i 2012, 2013 og 2014 kan søke om plass i 2020

Undervisningstid
Mandager eller tirsdager 18.45-19.30


Prosjekter
MAXI-elevene har flere visninger i løpet av skoleåret. Hvert prosjekt avsluttes med en visning. Disse visningene kan finne sted i andre enn Kulturskolens lokaler.


Samspill på Kulturskolen
MAXI-elevene er i samspill både innenfor og utenfor Kulturmiks dette undervisningsåret. De samarbeider ikke bare på tvers av fagområder innenfor samme aldersgruppe, men kan også samarbeide med andre fag innenfor eldre eller yngre aldersgruppe, og med profesjonelle kunstnere både innenfor og utenfor Kulturskolen. De kan i tillegg få flere besøk av eldre elever og/eller profesjonelle utøver i løpet av skoleåret.

All undervisning i Kulturmiks foregår i kulturskolens lokaler i Krognessvegen 33

Utstyr
Myke innesko, klær som barna kan være aktive i og en drikkeflaske med vann.

Pris Her finner du våre priser

 


Påmeld