Skip to main content

Musikk

Kulturskolen gir undervisning i sang og på de fleste instrumenter, og har bredt samspill- og kammermusikktilbud.
Elevene får opplæring i musikk utfra egne forutsetninger og de som er ekstra motivert kan delta i egne talentprogram. Kulturskolen tilbyr også Samisk/kvensk samspill.

I 6 av skolens 34 undervisningsuker avvikles samspilluker der målet er at alle skal få spille sammen med andre elever på kulturskolen.

Vi tilbyr også opplæring i grupper som et alternativ til den tradisjonelle 1-1 undervisningen. Opplæring i grupper skiller seg ikke kvalitativt fra 1-1 undervisning, men betoner andre kvaliteter ved opplæringen og vil for noen elever passe bedre enn enetimer.

Det meste av undervisningen avholdes i Kulturskolens egne lokaler i Krognessveien 33, men vi tilbyr også noe undervisning på skoler rundt om i kommunens bydeler.

Ulla Hansen

Avdelingsleder musikk

Epost
Telefon 93675811

Tor Hjalmar Rubach

Inspektør og avdelingsleder musikk

Epost
Telefon 91865032

Undervisningstilbud

Nordøya Gitar

Gitar er et hendig instrument til allsidig bruk, enten du spiller for deg selv og dine nærmeste eller i rocke-band og ensembler. Gitaren passer inn i alle stilarter, enten du liker klassisk, blues, country, jazz eller rock og pop. Man kan spille både melodier, grep, riff, gitarsoloer, fingerspill, rytmer og mer. Kan du spille gitar vil du også kunne finne frem på ukulele, mandolin eller bass.
Vi tilbyr undervisning i grupper og en-til-en helt ned i 8-årsalderen. Eleven starter med nylonstrenger, og kan senere velge å fortsette med det eller begynne med el-gitar eller stålstreng-gitar, alt etter hvilken sjanger som måtte passe og interessere eleven.

Alder:
fra 8 år.

Samspilluker:
Elevene på vokal- og instrumentalopplæringen vil som del av sin undervisning ha 6 uker i skoleåret hvor undervisningsformen er samspilluker. Her stimuleres andre læringsmål som samspill, lytting og sosial samhandling. Undervisningen vil foregå på andre tidspunkt enn ordinært oppsatte timer.

Utstyr
Det er mulig å leie gitar i forskjellige størrelser på Kulturskolen inntil man bestemmer seg for å kjøpe instrument selv.

Undervisningssted
Hamna

For dette skoleåret:
På nåværende tidspunkt er det ikke mulig å få undervisning på tilbudet, men vi oppfordrer interesserte å søke elevplass da dette kan endre seg. Det er mulig å søke gitarundervisning på Kulturskolen.

Meld på