Skip to main content

Undervisningstilbud for voksne

Kulturskolen gir primært undervisning til barn og unge, men vi har enkelte tilbud som er spesielt rettet mot voksne. I musikkfagene har vi mulighet for å gi tilbud til voksne så lenge det er ledig kapasitet. Se ledige plasser musikk.

Gjør oppmerksom på at keramikkverksted for voksne har lang venteliste.

Samtidssirkus Voksen

Voksensirkus (multi gulv)
Voksensirkus er en morsom, utfordrende og litt spesiell treningsform. Vi tør å påstå at denne treningsformen finner du ikke et annet sted i Tromsø. I undervisningen trener vi hele kroppen, koordinasjon og balanse, ofte i kombinasjon. Tilbakemeldingene fra elevene er ofte  "skjønner ikke hvorfor jeg har gangsperre, vi hadde det jo bare gøy". Det er nettopp den treningen du får av sirkus, og i tillegg er det jo kult å lære seg å sjonglere, løfte hverandre på kule måter og slå et nydelig hjul.

Voksenluft (multi luft)
Voksenluft er et tilbudet for voksen fra 18 år og oppover, som har lyst på en ny og spennende treningsform, lyst til å bli sterkere, mer grasiøs og mer fleksibel. I undervisningen trener vi hele kroppen, både koordinasjon, balanse, styrke og fleksibilitet, ofte i kombinasjon. Du vil bygge ferdigheter i trapeze, tissue og ring, samt kunne sette triksene sammen til et scenisk nummer. Det er ingen plikt å fremføre, men muligheten for de som ønsker vil ofte dukke opp. Vi trener i gruppe på maks 12 stk. med 2 instruktører – så du vil få god veiledning i et sosialt felleskap.

Voksentilbudene våre har veldig spredt alder, fra ung voksen til godt voksen. Her er alle velkommen, uansett utgangspunkt.

Alder:
Fra 18 - 100 år

Undervisningssted: 
Kulta, Alfred Hansens veg 26

Pris: 
Se egen oversikt over kulturskolens priser her. Merk at prisene som er oppgitt gjelder per år, og semesteravgiften vil derfor være halvparten av oppgitt beløp.
 
Elevbetaling vil først bli fakturert etter at eleven har fått tilbud om plass, og faktureres to ganger årlig, henholdsvis september og februar. Faktura sendes til den som i søknaden er registrert som betaler.

OBS! Voksen sirkus (multi gulv) tilbys også som drop-in timer. Da betaler man kun per gang, men prisen er da noe høyere. For våren 2024 er prisen per drop-in time 250 kr. Drop-in timer faktureres henholdsvis juni/juli og desember/januar.
Velg

Meld på