Skip to main content

Undervisningstilbud for voksne

Kulturskolen gir primært undervisning til barn og unge, men vi har enkelte tilbud som er spesielt rettet mot voksne. I musikkfagene har vi mulighet for å gi tilbud til voksne så lenge det er ledig kapasitet. Se ledige plasser musikk.

Gjør oppmerksom på at keramikkverksted for voksne har lang venteliste.

Keramikkverksted voksne

Til info: 
Avdelingen har et flott og velutstyrt keramikkverksted, med et helt unikt heltids og helårs tilbud for voksne elever. Her får man nøkkel til verkstedet og tilgang hele tiden mot et månedlig beløp.
Det gis veiledning og undervisning i gruppe, samt noe individuelt.
Verkstedet gir en fin mulighet for fordypning, både for den som aldri har jobbet med leire før, og den med noe erfaring.
I tillegg får man et trivelig og sosialt miljø, rundt en felles interesse for leire og form
 
Vi gjør oppmerksom på at det dessverre er veldig lang venteliste på dette fagtilbudet. Nye søkere kan derfor ikke forvente å få plass innad nærmeste året. Vi vil vurdere å arrangere helgekurs og andre kortere kursforløp, og da informerer vi selvsagt vår venteliste, så vi anbefaler interesserte å søke likevel plass.

Søknad
  • Før du søker ber vi deg lese gjennom vedtektene for dette tilbudet, som er ulikt vilkårene for ordinær elevplass i kulturskolen: Vedtekter Keramikkverksted Voksne
  • Søk plass ved å klikke på Påmeld nederst på denne siden.
  • Merk at påmelding / søknadssystemet hovedsakelig er rettet mot barn og unge, altså ordinære kulturskoleplasser. Søkere til dette tilbudet må fylle ut punkt 2 og 3 (elev/foresatt) helt likt.
  • Har du flere spørsmål etter å ha lest gjennom vedtektene? Se Ofte stilte spørsmål lengre ned, eller ta kontakt med avdelingen på mail: kunstskolen@tromso.kommune.no
Opptak
Vi tar inn nye elever hele året uten noen søknadsfrist. Ved ledig kapasitet så kontakter vi nr 1 på ventelisten.

Undervisningssted
På avdelingen i STRANDVEGEN 95 . I Bygget "Troms fylkeskultursenter", populært kalt "Kysten"

Varighet
Undervisnings året 38 uker, men eleven har fortsatt tilgang til verkstedet og egen studie hele året.

Undervisningstider
Torsdager kl. 1130-1430 eller kl. 1730-2030

Pris
Elevbetaling (voksen) 

Ofte stilte spørsmål
  • Er det lang venteliste? Ja, det er lang venteliste på dette fagtilbudet. Det vil si at sannsynligheten for å få plass i innad det påfølgende året er relativt lav. Vi vil se på muligheten til å gi tilbud om kortere kurs til søkere på venteliste, så søk likevel gjerne plass.
  • Må man ha forkunnskaper? Nei, alle nye elever får innføring i grunnleggende teknikker. Man vil heller ikke få noe fortrinn hvis man har keramikk kunnskaper fra tidligere. Hver søker står helt likestilt.
  • Kan jeg gi elevplass til en annen i i gave? Det kan man selvfølgelig, men vi kan ikke bidra med å holde gaven hemmelig. Pga GDPR må vedkommende selv søke plass og stå på venteliste på linje med andre. Dvs. at gaven må gis uten skolens involvering. 
  • Når jeg søkte sto jeg med "Prioritet 1", hvorfor tar det så lang tid før jeg får plass? Prioritet1 betyr ikke nr. 1 på ventelisten, det betyr at du har valgt dette faget som din prioritet 1.
Meld på