Skip to main content

Keramikkverksted Voksne

Til info: Vi gjør oppmerksom på at det pr september 2022 er veldig lang venteliste på dette fagtilbudet. Nye søkere kan ikke forvente å få plass innad nærmeste året. 
Vi vil vurdere å arrangere helgekurs og andre kortere kurs forløp, og da informerer vi selvsagt vår venteliste, så søk likevel plass.

Avdelingen har et flott og velutstyrt keramikkverksted, med et helt unikt heltids og helårs tilbud for voksne elever. Her får man nøkkel til verkstedet og tilgang hele tiden mot et månedlig beløp.
Det gis veiledning og undervisning i gruppe, samt noe individuelt.
Verkstedet gir en fin mulighet for fordypning, både for den som aldri har jobbet med leire før, og den med noe erfaring.
I tillegg får man et trivelig og sosialt miljø, rundt en felles interesse for leire og form.


SØKNAD
Før du søker ber vi deg lese gjennom vedtektene for dette tilbudet, som er ulikt vilkårene for ordinær elevplass i kulturskolen.
 Vedtekter Keramikkverksted Voksne
Søk plass ved å klikke på Påmeld nederst på denne siden.
Merk at påmelding / søknads systemet hovedsakelig er rettet mot barn og unge, altså ordinære kulturskoleplasser. Søkere til dette tilbudet må fylle ut punkt 2 og 3 (elev/foresatt) helt likt.
Har du flere spørsmål etter å ha lest gjennom vedtektene? Se Ofte stilte spørsmål lengre ned, eller ta kontakt med avdelingen på mail: kunstskolen@tromso.kommune.no

OPPTAK 
Vi tar inn nye elever hele året uten noen søknadsfrist. Ved ledig kapasitet så kontakter vi nr 1 på ventelisten.

OBS:
Vi gjør oppmerksom på at det pr 01.09.22 er veldig lang venteliste på dette fagtilbudet. Det vil si at sannsynligheten for å få plass i innad det påfølgende  året er relativt lav. Vi vil se på muligheten til å gi tilbud om kortere kurs til søkere på venteliste, så søk likevel gjerne plass.

Undervisningssted
På avdelingen i STRANDVEGEN 95 . I Bygget "Troms fylkeskultursenter", populært kalt "Kysten"

Varighet
Undervisnings året 38 uker, men eleven har fortsatt tilgang til verkstedet og egen studie hele året.

Undervisnings tider
Torsdager kl 1130-1430 eller kl 1730-2030

PRIS:
Pr 01.01.2022: kr 996 pr måned, ekskl. materiell. (Prisen vil bli justert 01.01.2023).

Ofte stilte spørsmål:
  • Er det lang venteliste ? JA! Se merknad helt øverst på denne siden.
  • Må man ha forkunnskaper? Nei, alle nye elever får innføring i grunnleggende teknikker. Man vil heller ikke få noe fortrinn hvis man har keramikk kunnskaper fra tidligere. Hver søker står helt likestilt.
  • Kan jeg gi elevplass til en annen i i gave? Det kan man selvfølgelig, men vi kan ikke bidra med å holde gaven hemmelig. Pga GDPR må vedkommende selv søke plass og stå på venteliste på linje med andre. Dvs at gaven må gis uten vår involvering. 
  • Når jeg søkte sto jeg med Prioritet 1, hvorfor tar det så lang tid før jeg får plass? Prioritet1 betyr ikke nr 1 på ventelisten, det betyr at du har valgt dette faget som din prioritet 1.
Meld på