Skip to main content

Viktig informasjon om ledige plasser!

Her er ei liste over de fagene vi vanligvis har ledige plasser på. Vi prøver  å holde denne lista så oppdatert som mulig, men man kan ikke gå ut fra at den er 100% korrekt til en hver tid. Den er mer ment som en pekepinn på hvor det er ingen, eller korte ventelister.

NB! 
Vi gjør oppmerksom på at på enkelte fag som er delt inn i aldersbestemte grupper kan det være fullt på noen årstrinn mens andre har ledige plasser. Det gjelder f.eks ballett, barnedans og enkelte sirkusgrupper.

Musikkteknologi

Musikkteknologi er for elever som ønsker å lære om hvordan man bruker digitale verktøy for å komponere og arrangere musikk. Kulturskolen stiller med laptop og aktuell programvare på undervisningsstedet. Vi lærer også grunnleggende teori om hvordan man jobber teknisk med lyd i et studio og på en scene. Undervisningen er prosjektbasert og faget skal også bistå kulturskolens prosjekter og produksjoner i form av komposisjoner og/eller øvrig teknikk som en del av undervisningen. Musikkteknologi er et kjerneprogram for de elevene som allerede har musikkundervisning ved Kulturskolen i Tromsø. Det er ønskelig at elevene på forhånd har kjennskap til notelesing og grunnleggende musikkteori.

Alder
7 klasse ca 12 år og oppover

Undervisningssteder:
Tvibit, Parkgata 27, 9008 Tromsø, Mulitrom 1. Musikkteknologi foregår ukentlig.

Meld på