Skip to main content

Undervisningstilbud

Høstferiekurs - Visuell kunst

 KOMBIKUNST

Alder
8-12 år

Tidspunkt:
 6-7. oktober kl 1000 – 1500

Organisering:
Deltagerne blir delt i 2 grupper og får delta en dag på Leire-Form og en dag på Tegning-Maleri. Legg inn navn i merknadsfeltet hvis du vil være i gruppe med en venn.

Leire-Form:
Vi skal jobbe med det 3 dimensjonale form språket på grunnleggende nivå. Med leire som både skal brennes i ovn og ikke, tar vi for oss ulike tekniker og fremgangsmåter som gir ulike resultat. Det skal jobbes med bruksform, figurativt og kreativt abstrakt formspråk. Med 3 ulike typer leire får vi frem tre ulike «farger» etter brenning. Når figuren du har tatt med hjem er tørket så kan den males med dine yndlingsfarger.

Tegning-Maleri:
Vi skal lage morsomme og vakre bilder med ulike fremgangsmåter. Flere redskaper og materialer skal introduseres og utforskes i. Fra den enkle blyant streken til litt avansert fargeblanding. Mykpastell og akvarell maling gir oss nydelige, sterke farger. Vi klipper i farget papir og i rester fra våre elevers skisser, og abstrakte og figurative former vokser frem. Med svart tusj og blekk lager vi flotte konturer. Kanskje du har en yndlings figur du like å tegne som nå får et bilde å bo i?

Lærere:
 Brith Halvorsen og Hilde R Opdal

Pris:
800,-

Bindende påmelding og forskuddsbetaling via Vipps. Ved opptak blir det sendt ut betalingsinformasjon via e-post/sms. Det må være registrert gyldig betaling før oppstart. Dersom for få påmeldte vil ikke kurset bli gjennomført.

Meld på