Skip to the content
Menu

Ledige plasser


Vi bestreber oss på å holde denne lista så oppdatert som mulig. Merk at på enkelte fag, f.eks ballett, kan det likevel være fullt på enkelte nivåer. Det gis tilbakemelding om dette når søknaden er mottatt.
Søk plass, og gjerne legge inn 2. og 3.-prioritet om mulig.

Kvaløya barneteater

Kvaløya barneteater er en introduksjon til teatrets magiske verden. Den ukentlige undervisninga tar utgangspunkt i øvelser i konsentrasjon, tilstedeværelse, improvisasjon, fysikalitet, stemmeteknikk og samarbeid. Her lærer eleven både teatrets grunnprinsipper og får utforske sitt eget, personlige uttrykk. Kreativ utforskning av tema og tekst står sentralt. Det legges vekt på å utvikle samspill, tilhørighet og tro på seg selv som et skapende menneske

Barneteatret er en del av Kulturskolens breddeprogram i teaterfaget, og her legges grunnlaget for videre teaterundervisning på et av våre kjerneprogram; Kvaløya Ungdomsteater, Teaterproduksjon, Impro og teatersport og Barnerevy.

Alder:
7-10 år (2.-4. trinn)

Tdspunkt:
Tirsdager 1645 - 1745

Undervisningssteder:
Slettaelva skole på Kvaløya

Pris:
Se her

Samspill/samarbeidsprosjekter/festival: Elevene vil som del av sin undervisning kunne delta i samproduksjoner med andre teatergrupper og fagfelt ved Kulturskolen. Undervisningen vil foregå på andre tidspunkt enn ordinært oppsatte timer.

Kontakt for mer informasjon:

Meld på