Skip to the content

Ledige plasser

Kulturskolen holder for tiden på med opptak av elever, og vi har derfor foreløpig ikke full oversikt over hvilke fag det er ledige plasser på. 
Denne oversikten er derfor ikke 100% nøyaktig, men vi satser på å ha den helt på plass i begynnelsen av august.
Vi anbefaler å søke plass uansett, og gjerne legge inn 2. og 3.-prioritet om mulig.

Sommeskole - Kreativ tegning

InnholdDet finnes mange måter å uttrykke seg gjennom tegning, og det finnes mange måter å tegne på. Vi tar utgangspunkt i fortellinger, eventyr og barnesanger som vi gjennom ulike teknikker og tegneredskaper skal tolke/illustrere på vår måte. Vi skal jobbe med komposisjon, fargelære, strek og flate. Det skal forskes i ulike tegneredskaper som kull, tusj, maling, blyant og pastell. Hva skjer når vi blander ulike teknikker i samme bilde? Fargelære, er rød bare rødt, eller kan vi finne det i mange nyanser som passer akkurat til vårt bilde? Hvor tykk og hvor tynn kan en strek være? Vi skal også se på hvordan kunstnere gjennom bilder har tolket/illustrert eventyr og fortellinger. Kanskje vi lager en helt egen fortelling? 

Praktisk informasjon:
Alder: 
8-10 år.
Dato:
11-14 august 2020
Klokkeslett:
10.00 - 15.00
Sted:
Kulturskolen, Avd. visuell kunst, Strandvegen 95, på «Kysten» 
Pris:
Kr. 1750,- Påmelding er bindende. 
Lærer:
Brith Halvorsen

NB: Kurset er fulltegnet, men vi tar i mot søknader til venteliste ved frafall på kurset. 

Bindende påmelding og forskuddsbetaling via Vipps. Ved opptak blir det sendt ut betalingsinformasjon via e-post/sms. Det må være registrert gyldig betaling før oppstart. Dersom for få påmeldte vil ikke kurset bli gjennomført.

Med forbehold om nok deltakere. 

Spørsmål kan rettes til kunstskolen@tromso.kommune.no eller kulturskolen@tromso.kommune.no.


Påmeld