Skip to the content

Ledige plasser

Sommerteater


MANDAG 22. - FREDAG 26. JUNI:


Kurs 1: BARNEREVY, 8-12 år 

Innhold: Har du en revyartist i magen? Vil du jobbe med tekst, sang, skuespillerkunst og koreografi på scenen? Da er dette tilbudet for deg. Revyens historie går tilbake til gjøglerteateret, og er en folkelig form som gir en god inngang til å arbeide med samfunnsaktuelle tekster på en humoristisk måte. Vi kan si at man jobber med samtiden med både brodd, snert, og glimt i øyet. I Tromsø har vi en lang og flott tradisjon for skolerevyene. Dette tilbudet er for de som er for unge for skolerevyene, men likevel har noe de vil ha sagt.
 

Kurs 2: KRÆSJ-KURS, 11-15 år 

Innhold: Har du lyst til å lære en spennende måte å lage teater på, ha det artig og møte nye vennerMeld deg på en workshop i musikk, dans og teater! Du trenger ingen forkunnskaper for å delta.  

Du lærer å:  

  • lage et sammensatt lydbilde 

  • lage enkel koreografi/bevegelsesmønster 

  • formidle en historie/budskap på en kunstnerisk måte 

  • trigge din egen fantasi og kreativitet 

 

MANDAG 10. - FREDAG 14. AUGUST:

Kurs 3IMPROTEATER, 8-12 år 

Innhold: Her lærer du hvordan du lager teater uten manus. Ved hjelp av morsomme øvelser lager vi situasjoner og skaper roller. Du kan snakke, synge, mime - ingenting begrenser deg. Om du har mye eller ingen erfaring betyr ikke noe; alle vil lære på sitt nivå.


PRAKTISK INFO:

Pris: Kr. 800,- pr. kurs. 

Klokkeslett: 10:00-15:00

Påmeldingsfrist: 1. juni.

Ta med: Gode klær til å bevege seg i + matpakke og vannflaske

OBS: Bindende påmelding og forskuddsbetaling via Vipps. Ved opptak blir det sendt ut betalingsinformasjon via e-post/sms. Det må være registrert gyldig betaling før oppstart. Dersom for få påmeldte vil ikke kurset bli gjennomført.
 

Med forbehold om nok deltakere.  Påmeld