Skip to the content
Menu

Ledige plasser

Her er en oversikt over våre ledige plasser. 
Vi bestreber oss på å holde denne lista så oppdatert som mulig.
Søk plass, og gjerne legge inn 2. og 3.-prioritet om mulig.

Sommerskole - SommerCamp

Sommercamp 2021!

NB: Gruppen er fulltegnet, men du er velkommen til å søke plass på venteliste.

Velkommen til årets Sommercamp for alle mellom 9 og 12 år!

Denne uken er fylt med dans, moro og glede. Vi starter sommerferien med å ha det gøy sammen! Vi tar for oss ulike dansesjangere som ballett, jazz og moderne, der barna blant annet skal lage egne koreografier. Vi skal lære hvordan man enkelt kan designe og dekorere egne kostymer. Vi legger opp at alt arbeidet gjennom uka skal avslutte med ei forrykende forestilling, hvor alle venner og foresatte er velkommen! Forestillingen er gratis og er i Kulturskolens Aula.

Alder:
9 til 12 år
Dato:
21 – 25 juni 2021
Klokkeslett:
9.15 – 15.00 hver dag.
Hvor:
Kulturskolen, Tromsø kommune, Krognessveien 33, 9006 Tromsø.
Pris:
kr 2000,-.
NB: Bindende påmelding og forskuddsbetaling via Vipps. Ved opptak blir det sendt ut betalingsinformasjon via e-post/sms. Det må være registrert gyldig betaling før oppstart. 
Påmeldingsfrist:
4 juni 2021

NB: Gruppen er fulltegnet, men du er velkommen til å søke plass på venteliste.

Innhold og hva skal dere ta med:
Det blir morsomme lange dager fylt med dans og fysisk aktivitet. Ha med en stor matpakke til lunsj. Skolen stiller med frukt, kjeks og saft. Ta også med en drikkeflaske som dere kan fylle med vann.

Klær/ treningstøy:
Dere trener i tights/joggebukse og t-skjorte. Dere må også ha riktig fottøy - både ballettsko og jazzsko fungerer. Ta også med joggesko i tilfellet vi går ut en tur. Ha alltid med nok klær som gir mulighet for å ta av et plagg eler to om det blir varmt, og som man kan ta på seg igjen om det blir kaldt. Husk at selv om det er varmt og fint ute kan det bli kjølig inne, det er derfor viktig å huske på å ha en ekstra genser i bagen også på en solskinnsdag.

Spørsmål kan rettes til kulturskolen@tromso.kommune.no eller lederen for danseavdelinga sally.parkinson@tromso.kommune.no

Velkommen til en spennende danseuke.

Meld på