Skip to the content

Ledige plasser

SommerCamp

Denne uken er fylt med dans, moro og glede. Vi starter sommerferien med å ha det gøy sammen! Vi tar for oss ulike dansesjangere som ballett, jazz og moderne, der barna blant annet skal lage egne koreografier. Vi skal lære hvordan man enkelt kan designe og dekorere egne kostymer. Vi legger opp at alt arbeidet gjennom uka skal avslutte med ei forrykende forestilling, hvor alle venner og foresatte er velkommen! Forestillingen er gratis og er i Kulturskolens Aula.

Alder:
9 til 12 år
Dato:
22 – 26 juni 2020
Klokkeslett:
9.00 – 15.00 hver dag.
Hvor:
Kulturskolen, Tromsø kommune, Krognessvn 33, 9006 Tromsø.
Pris:
kr 2000,- Påmelding er bindende

Årets lærere:
Hanna Tjelmeland Fause og Elin Berg Rolness (med mulighet for endring)

Det blir lange dager fylt med dans og fysisk aktivitet. Ha med en stort matpakke til lunsj. Vi stiller med frukt, kjeks og saft. Ta også med ei drikkeflaske som dere kan fylle med vann.
Klær/ treningstøy.
Dere trenger tights eller joggebukse og ei t-skjorte. Dere må selvfølgelig også ha riktig fottøy- både ballettsko og jazzsko fungerer.Ta også med joggesko i tilfellet vi går ut en tur.Ha alltid med nok klær som gir mulighet for å ta av et plagg eler to om det blir varmt, og som man kan ta på seg igjen om det blir kaldt. Husk at sjøl om det er varmt og fint ute kan det blir kjølig inne, derfor er det viktig å huske på å ha en ekstra genser i bagen også på en solskinnsdag.

Spørsmål kan rettes til kulturskolen@tromso.kommune.no eller lederen for danseavdelinga sally.parkinson@tromso.kommune.no
Velkommen til ei spennende danseuke :-)

Påmeld