Skip to the content

Ledige plasser

Kulturskolen holder for tiden på med opptak av elever, og vi har derfor foreløpig ikke full oversikt over hvilke fag det er ledige plasser på. 
Denne oversikten er derfor ikke 100% nøyaktig, men vi satser på å ha den helt på plass i begynnelsen av august.
Vi anbefaler å søke plass uansett, og gjerne legge inn 2. og 3.-prioritet om mulig.

Avlyst - Polardans 2020

Polardans 2020 er avlyst pga covid 19 pandemien

Polardans er en sommerskole er for unge dansere fra hele Norge  Vi er stolte over å ha lærere fra både inn og utland med lang erfaring innen sine fagfelt. Dette er en av årsakene til at Polardans er en av Norges beste sommerskoler. Polardans avsluttes med en stor forestilling på Kulturhuset i Tromsø.
Vi bor, spiser og trener sammen ei hel uke fra tidlig morgen til seint på kveld.

Alder:
13 år og oppover

Polardans deles inn i 2 nivå:
Nivå 1 fra 13-15 år
Nivå 2 fra 15-18 år
Gjennom uka vil du få delta i ulike dansesjangere – klassisk, moderne og jazz. + kveldsklasser hvis du har pust igjen for mer! Uansett vil det gi deg mange nye og spennende utfordringer.

Krav til inntak til Polardans er at du har danset før. Få gjerne læreren din til å anbefale for deg.

Dato:
7-12 august 2020

Påmeldingsfrist:
29 april 2020
 

Pris:
kr.3500,- (inkluderer kursavgift, opphold og måltider)
         
Årets lærere er snart klart og vi vet at alle gleder seg veldig til å være sammen med dere blide og danseglade elever!


Litt praktisk informasjon om Polardans:

Måltider:
Du får alle måltider på skolen, unntatt lunsj på torsdagen, så ta med matpakke den første dagen. Du får kveldsmat etter treningen.Det blir lange dager, du er fysisk aktiv stort sett hele tiden. Du trenger ei drikkeflaske som dere kan fylle med vann i løpet av dagen.

Klær/ treningstøy:
Dere trenger riktig dansetøy og sko. Du vil danse alle sjangre, så ta med tøy for både klassisk, jazz og moderne. Husk hår-, sminke-, og toalettsaker. Ta også med joggesko i tilfelle vi går ut en tur. Ha alltid med nok klær som gir mulighet for å ta av et plagg eller to om det blir varmt, og som man kan ta på seg igjen om det blir kaldt. Husk at sjøl om det er varmt og fint ute kan det blir kjølig inne, derfor er det viktig å huske på å ha en ekstra genser i bagen også på en solskinnsdag. Husk sminke og rene ballettstrømpebukse til forestillingen.
Det er greit å ta med følgende: Rosa ballettstrømpebukse, ballett sko og drakt til ballett. jazz sko, jazzbukse og topp. Sorte strømpebukser ca 20 denier. Lette treningsklær til moderne og pilates. Toalettsaker og håndduk.

Sengetøy og Seng:
Dere må sjøl ta med sovepose og liggeunderlag eller oppblåsbar seng. Best med oppblåsbar seng. Vi har noen pumper på skolen. Men ta med pumper også og hjelpe hverandre.

Avslutnings forestilling:
Vi legger opp alt arbeidet gjennom uka med fokus på at vi skal avslutte Polardans med ei forestilling i Kulturhuset på tirsdags kveld. Billettene kjøpes på kino eller Kulturhuset. https://www.aurorabillett.no  Billetter koste kr 150,- for voksne og kr.75,- for studenter, barn og honnør. Etter det dra vi tilbake til skolen. På onsdag har vi en opplegg fram til kl. 12.00. Etter det ta dere turen hjem. Mer info om forestillingen kommer etter hvert.

Buss og transport: 
Vi skal inn til byen to ganger, og noen skal ta buss til og fra byen på første og siste dag. Det anbefales at dere laste ned appene Mobillett og Troms Reise. Dere må sjøl betale disse turene. Buss nr. 37 går fra Sjøgata i nærheten av Buss og Havneterminalen og stoppe rett utenfor Kulturskolen. Den stopper også i byen når vi skal på teater. Jeg er sikkert på at Tromsø elevene vil hjelpe våre gjester fra Mosjøen og Harstad.

Kontakt info:
Dersom det trengs mer informasjon kan man kontakte. sally.parkinson@tromso.kommune.no

Timeplan kommer i løpet av mars/april.


Påmeld