Skip to the content

Til alle elever som skal danse i Dansekarusellen 2020 – Den Lille havfruen og alle som har kjøpt billetter:

På grunn av situasjonen med Corona virus og arbeidet med å begrense smittefaren, må Kulturskolen utsette Dansekarusellen, foreløpig til uke 20 (11-16) mai. Vi har avtalt med Kulturhuset at alle billetter som er kjøpt blir overført til de nye datoene, de som ikke har mulighet å komme på forestillinger i uke 20 kan få refundert hvis ønskelig. Ta kontakt med Kulturhuset.

Vi kommer med mer informasjon om uke 20 senere.

Dansetilbud

Hamna Dans

På grunn av mangel på lærere ser vi oss nødt til å kansellere dette tilbudet resten av sesongen. Målet er å få det tilbake så snart vi har lærerressurser på plass.

Bydelsundervisning i dans vil gi en innføring i ulike dansestiler, som ballett, jazz, moderne dans samt kreativ dans. Elevene vil gjennom ulike øvelser og bevegelses-sekvenser bli kjent med grunnleggende prinsipper og teknikk innenfor ulike dansestiler. Slik får elevene en bred innføring i dansefaget, og utvikler kroppsbevissthet 
og danseglede. Elevene vil også jobbe kreativt med dans, og lære hvordan man kan sette sammen bevegelser til dansesekvenser og slik koreografere egne danser og utvikle sitt eget uttrykk. Elevene vil i løpet av året få mulighet til å delta på forestillinger. 
Vi har plass til ca 20 elever pr gruppe. Undervisning foregår på skolen i bydelen etter skoletid. 
Lærere er fra Kulturskolen. 

Alder/Klassetrinn:
3-5 klasse trinn kl.14:45 -15:35

Varighet: 30 uker. 15 på høsten og 15 til våren.

Undervisningssted:
Hamna Skole - Gymsalen

Undervisningsdag:
Tirsdager
Krav til utstyr:
Ingen

Krav til forkunnskaper:
Ingen


Påmeld