Skip to the content
Menu

Om Visuell kunst tilbudet

Kulturskolens avdeling Visuell kunst er lokalisert i Strandvegen 95, i bygget som populært kalles «Kysten» (Troms fylkeskultursenter).

Her tilbys undervisning i tegning/maleri, keramikk, tekstil, samt kombikunst for de yngste.
På sommerskole og helgebasis tilbys også animasjon, foto, grafikk mm. Vi har tilbud til barn fra 5 år, og ungdom opp til 16 år.
For voksne elever har vi et flott keramikk tilbud, «Keramikkverksted Voksne».

Lærerne er profesjonelle kunstnere med minimum bachelor nivå innen sitt felt.

Epost: hilde.renee.opdal@tromso.kommune.no
Telefon: 912 47 649 | 40036026

Reinen - Kombikunst

Tegning-Maleri tar for seg det helt grunnleggende innen tegning og maling. Eksempelvis, innen maleri og fargelære, så jobbes det med blanding av primærfargene til sekundærfarger. Og vi jobber både med akryl og akvarellmaling. Innen tegning kan det være å fabulere med streken på et lekent nivå til å jobbe med enkel oppbygging av bilde med forgrunn og bakgrunn. Vi skal utforske alle tegnemedier som blyanten, myk pastell, oljekritt, kullstift og tegnekritt. Det jobbes også med store felles verk som samlet gruppe, hvor samarbeid blir fokus. I tillegg jobbes det med collage hvor oppbyggingen av bildet gjøres med utklipp fra magasiner, farget papir, strukturpapir, samt i blandingsteknikk med de andre mediene. For de eldste ser vi også på perspektiv tegning, stilisering, abstrahering, samt teoriene bak god komposisjon.

Alder: 
2.- 4. klassetrinn

Sted:
Reinen skole
Solstrandveien 76, 9020 Tromsdalen 
Tekstilrommet / Keramikkrommet

Tidspunkt:
Tirsdager kl 14:45 - 16:30

Varighet:
24 uker (12 uker på høstsemesteret og 12 på vårsemesteret)

Oppstart:
Høstsemesteret: ca uke 36
Vårsemesteret: ca uke 3

Meld på