Skip to main content

Undervisningstilbud i bydelene

I tillegg til tilbudene under, tilbyr vi også noe musikkundervisning på skoler rundt om i kommunens bydeler. Dette kan variere noe fra år til år, så vi anbefaler å sende oss en epost.

Samtidssirkus Voksen

Voksensirkus:
Lyst på en morsom, utfordrende og litt spesiell treningsform. Vi tør å påstå at denne treningsformen finner du ikke et annet sted i Tromsø. Vi trener hele kroppen, koordinasjon og balanse, ofte i kombinasjon. Tilbakemeldingene fra elevene er ofte » Skjønner ikke hvorfor jeg har gangsperre. Vi hadde det jo bare gøy». Det er nettopp den treningen du får av sirkus. I tillegg er det jo kult å lære seg å sjonglere, løfte hverandre på kule måter og slå et nydelig hjul. Og nei, det er ikke for sent å lære det.

Voksenluft:
Har du noensinne drømt om å fly? Klatre som Tarzan? Svinge deg som en sirkusakrobat mens du gjør kule triks? Da har du kommet rett!
Dette tilbudet er for voksen, fra 18 år – som har lyst på en ny og spennende treningsform. Deg som har lyst til å bli sterkere, mer grasiøs og fleksibel. Vi tør å påstå at denne treningsformen finner du ikke noe annet sted i Tromsø. Vi trener hele kroppen; koordinasjon, balanse, styrke og fleksibilitet, ofte i kombinasjon. Du vil bygge ferdigheter i trapeze, tissue og ring, samt kunne sette triksene sammen til et scenisk nummer. Det er ingen plikt å fremføre, men muligheten for de som ønsker vil ofte dukke opp. Vi trener i gruppe på max 12 stk med 2 instruktører – så du vil få god veiledning i et sosialt felleskap.

Og nei, det er ikke for sent å bli en luftakrobat. Voksentilbudene våre har veldig spredt alder, fra ung voksen til godt voksen. Her er alle velkommen, uansett utgangspunkt.

Alder:
Fra 18 - 100 år

Velg

Meld på