Skip to the content

Om teatertilbudet

Teater i kulturskolen i Tromsø er forankret i pedagogikk og kunst. Gjennom pedagogiske prosesser erfarer elevene arbeid med roller, situasjoner og forestillingsproduksjon. Gjennom ulike kunstneriske uttrykksformer utvikler elevene kompetanse i å utøve, formidle, skape, oppleve og reflektere.

Teatertilbudet ved Kulturskolen i Tromsø har teatergrupper for de aller minste til de unge voksne. Våre tilbud favner både de som ønsker å utøve teaterlek, de som ønsker å jobbe med teaterproduksjon og de som ønsker å spesialisere seg gjennom ett av våre fordypningstilbud. 

Våre tilbud er utviklet i tråd med nasjonal rammeplan fra Norsk Kulturskoleråd:  
https://www.kulturskoleradet.no/rammeplanseksjonen/rammeplanen#fagplanteater  

 

Vi har øvinger ved Rådstua Teaterhus i Vestregata 48, i Kulturskolens lokaler i Krognessvegen 33 og ved Ersfjordbotn skole i Ersfjord.

Ta kontakt dersom du er nysgjerrig på hva vi kan tilby deg!

Tlf: 77 69 33 00 / 91 35 20 24
E-post: elin.danielsen@tromso.kommune.no

Teatertilbud

Kurs: høstferien, 8-12 år

TORSDAG 8. - LØRDAG 10. OKTOBER 2020:

BARNEREVY, 8-12 ÅR:
Har du en revyartist i magen? Liker du å jobbe med tekst, sang og koreografi? Har du lyst til å være en del av en revygruppe? Da er dette noe for deg. Revyens historie går tilbake til gjøglerteatret, og er en folkelig teaterform som gir god inngang til å arbeide med samfunnsaktuelle tema på en humoristisk måte. Vi kan si at man jobber med samtiden med både brodd, snert, og glimt i øyet. Tromsø har en stolt tradisjon for skolerevyene. Barnerevy er for deg som er for ung for skolerevyene, men likevel har noe du vil ha sagt. Les mer i rammeplanen for teater.

PRAKTISK INFO:

Påmeldingsfrist: 24. september 

Pris: Kr. 500,- 

Klokkeslett: 10:00-15:00

Undervisningssted: Kulturskolen, Krognessvegen 33.

OBS: Bindende påmelding og forskuddsbetaling via Vipps. Ved opptak blir det sendt ut betalingsinformasjon via e-post/sms. Det må være registrert gyldig betaling før oppstart. Dersom for få påmeldte vil ikke kurset bli gjennomført.
 

Med forbehold om nok deltakere.


Påmeld