Skip to the content

Koronavirus

Her vil du fortløpende finne oppdatert informasjon om hvordan koronavirus-situasjonen berører kulturskolen

Oppdatert info vedr. Kulturskolen Tromsø kommune

Kulturskolen Tromsø kommune ble sammen med resten av landets skoler den 12.3. fysisk stengt for undervisning til over påske som et forebyggende tiltak for å forhindre smitte av korona-viruset. All utøvende virksomhet i regi av Kulturskolen er også avlyst inntil videre.

Vi vil i løpet av uke 12 ta kontakt med alle elever med tanke på hvordan vi kan følge opp undervisningen fremover til tross for den rådende situasjonen, og så har vi som mål at vi i løpet av uke 13 kan ta opp store deler av undervisningen ved bruk av nye undervsiningsformer.

I henhold til Kulturskolens vilkår § 8-1 vil manglende undervisning som følge av streik, lockout eller force majeure ikke utløse noen refusjon.

Vi vil fortsatt vurderer situasjonen, og legge ut ny informasjon fortløpende.

 

25. mars 2020 kl. 9:45

Til alle elever som skal danse i Dansekarusellen 2020 – Den Lille havfruen og alle som har kjøpt billetter:

På grunn av situasjonen med Corona virus og arbeidet med å begrense smittefaren, har Kulturskolen etter råd fra helsemyndighetene bestemt å utsette Dansekarusellen til uke 20 (11-16) mai. Neste ukes forestillinger er altså avlyst, og det blir da vanlig undervisning i uke 12. Vi har avtalt med Kulturhuset at alle billetter som er kjøpt blir overført til de nye datoene, de som ikke har mulighet å komme på forestillinger i uke 20 kan få refundert hvis ønskelig. Ta kontakt med Kulturhuset.

Vi kommer med mer informasjon om uke 20 senere.

Vi beklager at dette endrer manges planer, men vi tror dette er best for alle parter.