Skip to the content
Menu

Om dansetilbudet

Tilbudet innen dans er omfattende. Fra fylte fire år tilbyr vi Danselek, der barna blir introdusert for dans gjennom lekbetont dansetrening med og uten foreldre. Fra 5 år kan barna begynne på Barnedans med fokus på kreativitet og aldertilpasset teknisk dansetrening. Barnedanselevene er med på en av Kulturskolens to store årlige forestillinger i Kulturhuset.

Fra åtte år kan elevene velge å gå gradene innen Klassisk Ballett, eller velge innenfor et brett dansetilbud av Jazzdans, stepp og Moderne.
Vi har også et dansetilbud på fastlandet, på Tromstun ungdomsskole.
Klikk "Les mer" for å finne mer om de ulike tilbudene.

Priser

Dansetilbud

DUG - Dans uten grenser

DUG-Dans Uten Grenser er et nyoppstartet tilbud i 2019, tilknyttet SKUG-senteret og Danseavdelingen ved Kulturskolen, Tromsø kommune. Gjennom tilpasset og tilrettelagt undervisning, basert på bevegelse og improvisasjon er det ingen grenser for hvem som kan få undervisning i dans.

I første omgang starter tilbudet opp for elever fra 12 år og oppover til voksne, men vi håper å utvide tilbudet til yngre elever etter hvert.
Gjennom kreative og åpne øvelser utforskes bevegelse og dans på en variert og spennende måte. Øvelsene utforskes i grupper og/eller individuelt.

Målet er at alle som ønsker å lære å danse skal få muligheten gjennom et inkluderende og tilrettelagt tilbud.
Kulturskolens mangfold innenfor danse- og musikkundervisning gir gode muligheter for spennende prosjekter og forestillinger for elevene på DUG.

Sted: Kulturskolen, Krognessvegen 33.9006 Tromsø


Meld på